POSLOVNO SAVJETOVANJE/ULAZNE KONZULTACIJE

Pokrećete novi posao i želite otvoriti vlastito poduzeće ili uvodite novu poslovnu aktivnost? Želite (sa)znati sve o najpovoljnijim i najbržim rješenjima zatvaranja financijske konstrukcije vašeg projekta? Želite realno sagledati sve aspekte i isplativost vaše poslovne ideje te kvalitetu poduzetničkog pothvata? Dvoumite se oko oblika poduzeća – da li registrirati d.o.o., j.d.o.o., obrt ili nešto četvrto? Da li ući u sustav PDV-a ili ne? Ne znate od kuda krenuti i što Vam je sve potrebno za registraciju poduzeća te koliko traje taj proces? Kako odabrati i rezervirati ime poduzeća, koje sve djelatnosti registrirati i na koji način, kako odrediti iznos temeljnog kapitala, kako riješiti vizualni identitet poduzeća te kako zaobići potencijalne greške u koracima koje je naknadno vrlo često skupo ispravljati? Poslovno savjetovanje je naša vrlo korisna usluga, koja će vam uvelike olakšati ulazak u svijet poduzetništva.

Poučeni bogatim iskustvom, možemo Vam na vrijeme ukazati na neke bitne detalje na koje je potrebno obratiti dodatnu pozornost, a kako bi Vaše poslovanje od samog početka zasjalo u najboljem mogućem svjetlu. Poslovno savjetovanje zovemo još i ulaznim konzultacijama (kada je klijent prvi puta kod nas), koje uz konkretne savjete i upute klijentu služe i za međusobno upoznavanje, rasvjetljavanje poslovne ideje i njezin dizajn te stvaranje baze za iduću uslugu (primjerice izradu Poslovnog plana, Investicijske studije, pripremu/provedbu EU projekta, zastupanje pred kreditnim institucijama, ključ u ruke itd.).

S obzirom da je sastanak uživo još uvijek najkvalitetniji kanal komunikacije, smjer budućeg djelovanja u cilju ostvarenja neke poslovne ideje moguće je definirati tek detaljnim uvidom u istu. Poslovno savjetovanje najčešće se održava u našem uredu, na adresi Gračanska cesta 29 u Zagrebu, no prema dogovoru može se održati i na terenu (u vašem prostoru) ili putem ZOOM aplikacije (vizualni i audio kontakt pomoću računala). S obzirom na unaprijed zaprimljene rezervacije, rezervaciju željenog termina potrebno je dogovoriti barem 2-3 dana ranije. Konzultacije obično traju oko sat vremena (prema potrebi i duže). Ukoliko se odlučite na rezervaciju termina za konzultacije, predlažemo da unaprijed pripremite sva pitanja koja vas zanimaju a ako nešto zaboravite i nakon održanog sastanka ostajemo vam na raspolaganju (telefonski, e-mail-om ili za novi sastanak). Na konzultacijama se detaljno prolazi kroz vašu konkretnu poslovnu ideju i daju se konkretne smjernice što, kako i kada napraviti a kako biste ostvarili zacrtani poslovni cilj.

Prijavite se na besplatni newsletter!

obavijesti o natječajima i programima za poduzetnike

Koristimo kolačiće u svrhu poboljšanja korisničkog iskustva na stranicama. Ukoliko nastavite koristiti ove stranice, pretpostaviti ćemo da se slažete s  pravilima privatnosti i općim uvjetima poslovanja.