O nama

Naša temeljna djelatnost je savjetovanje u vezi s poslovanjem i ostalim upravljanjem. Uz niz kvalitetnih usluga povezanih sa poslovnim savjetovanjem bez obzira na gospodarski sektor, specijalisti smo za ekonomsko-financijske analize i financijsko-tržišne projekcije poslovnih ideja, bilo da je riječ o novim ili iskusnim poduzetnicima. Na vrlo konkretan, stručan i neovisan način, pomažemo našim klijentima u donošenju bitnih poslovnih odluka i razvoju njihovog poslovanja. Izrada svih projekata i sva komunikacija, osim na hrvatskom moguća je i na engleskom te talijanskom jeziku. Vrlo uspješno surađujemo sa razvojnim bankama i agencijama u zemlji, poslovnim bankama u zemlji i izvan nje te ostalim provedbenim tijelima natječaja za dodjelu poduzetničkih kredita, potpora i bespovratnih sredstava.

Pavle Knežević, mag. oec. / IPMA, direktor Caetus d.o.o.

Naš tim čine visokoobrazovani ekonomski stručnjaci i specijalisti iz polja projektnog menadžmenta, sa međunarodno priznatim certifikatima (IPMA – International Project Management Association) te višegodišnjim radnim iskustvom na pripremi i vođenju projekata u realnom i financijskom sektoru. Orijentiranost cilju, ambicioznost i predanost poslu te individualni pristup, entuzijazam i fleksibilnost kod svakog projekta kojeg radimo, temeljne su pretpostavke naše poslovne politike koja se pokazala vrlo uspješnom.

Vrlo uspješno smo realizirali projekte i poduzetničke ideje iz raznih gospodarskih grana: proizvodnih i uslužnih djelatnosti, turizma, poljoprivrede, socijalne i ostale infrastrukture, graditeljstva, inovacija, zdravstva, sporta i raznih drugih područja a u bazi projekata imamo ih preko 1100. Ponosimo se ostvarenim rezultatima i veselimo novim projektima. Jamčimo vrhunsku kvalitetu usluge, tajnost i zaštitu podataka, individualan pristup, brzu realizaciju, stručan savjet i podršku u svim fazama projekta.

Prijavite se na besplatni newsletter!

obavijesti o natječajima i programima za poduzetnike

Koristimo kolačiće u svrhu poboljšanja korisničkog iskustva na stranicama. Ukoliko nastavite koristiti ove stranice, pretpostaviti ćemo da se slažete s  pravilima privatnosti i općim uvjetima poslovanja.