KREDITI HBOR-a

PODUZETNIŠTVO MLADIH, ŽENA I POČETNIKA

Prihvatljivi korisnici su poslovni subjekti privatnog sektora – trgovačka društva, obrtnici, fizičke osobe koje samostalno obavljaju djelatnost, obiteljska poljoprivredna gospodarstva (OPG), zadruge i ustanove, koji su mladi poduzetnici, poduzetnici početnici (start-up) i/ili žene poduzetnice. Ovaj HBOR investicijski kredit iznosi maksimalno do 2.000.000,00 kn, ovisno o specifičnostima i kreditnoj sposobnosti korisnika kredita te namjeni i strukturi ulaganja, pri čemu se može kreditirati do 85% predračunske vrijednosti investicije bez PDV-a, osim za kredite u iznosu do 700.000,00 kn kod kojih je moguće kreditiranje do 100% predračunske vrijednosti investicije bez PDV-a. Ako ste mladi poduzetnik, poduzetnik početnik ili žena poduzetnik, ovaj je investicijski kredit svakako jedno od najboljih rješenja za razvoj vašeg poslovanja. Više o kreditnoj liniji možete saznati ovdje.

 

INVESTICIJE PRIVATNOG SEKTORA

Prihvatljivi korisnici ovog HBOR kredita su poslovni subjekti privatnog sektora – trgovačka društva, obrtnici, fizičke osobe koje samostalno obavljaju djelatnost, obiteljska poljoprivredna gospodarstva (OPG), zadruge i ustanove. Najviši iznos ovog investicijskog kredita za firme nije ograničen, već ovisi o specifičnostima i kreditnoj sposobnosti korisnika kredita, namjeni i strukturi ulaganja i raspoloživim izvorima financiranja HBOR-a, pri čemu se može kreditirati do 75% predračunske vrijednosti investicije bez PDV-a. Više o ovoj kreditnoj liniji možete saznati ovdje.

 

ESIF KREDITI ZA RAST I RAZVOJ

Prihvatljivi korisnici HBOR ESIF kredita za rast i razvoj su mali i srednji poduzetnici koji posluju na teritoriju Republike Hrvatske najmanje 2 godine prije podnošenja zahtjeva za kredit, koji ispunjavaju sve uvjete prihvatljivosti i koji planiraju ulaganja u prihvatljivim sektorima. Način kreditiranja je isključivo putem poslovnih banaka a više o ovoj kreditnoj liniji možete saznati ovdje.

 

INVESTICIJSKI KREDITI ZA RURALNI RAZVOJ

Prihvatljivi korisnici HBOR kredita za ruralni razvoj su poljoprivrednici i prerađivači poljoprivrednih proizvoda te subjekti koji djeluju u sektoru šumarstva. Način kreditiranja je isključivo putem poslovnih a više o kreditnoj liniji možete saznati ovdje.

 

OSTALI HBOR KREDITI

IZVOZ, INVESTICIJE JAVNOG SEKTORA, EU PROJEKTI, OBRTNA SREDSTVA, FINANCIJSKO RESTRUKTURIRANJE

HBOR je razvojna i izvozna banka osnovana sa svrhom kreditiranja obnove i razvitka hrvatskoga gospodarstva. HBOR krediti, bilo da se traže izravno ili putem poslovnih banaka, svakako su jedan od povoljnijih načina financiranja poduzetnika u privatnom ali i javnom sektoru. Više o ostalim kreditima HBOR-a možete saznati ovdje.

Prijavite se na besplatni newsletter!

obavijesti o natječajima i programima za poduzetnike

Koristimo kolačiće u svrhu poboljšanja korisničkog iskustva na stranicama. Ukoliko nastavite koristiti ove stranice, pretpostaviti ćemo da se slažete s  pravilima privatnosti i općim uvjetima poslovanja.