POSLOVNE EDUKACIJE

Prema potrebi i na upit u mogućnosti smo organizirati poslovne edukacije na temu izrade Poslovnih planova, Investicijskih studija, pripreme i vođenja EU projekata, otvaranja poduzeća, pokretanja i lansiranja novih poslovnih pothvata i projekata, marketinga i promocije tvrtke, nastupa prema tržištu itd.. Nadolazeće radionice možete vidjeti ovdje.

O predavaču: Pavle Knežević je magistar ekonomije (europskih poslovnih studija) sa međunarodnim certifikatom za upravljanje projektima. U predmetnom području posjeduje petnaest godina iskustva, a kao voditelj projekata sudjelovao je u izradi preko 1100 raznih elaborata isplativosti (Poslovnih planova, Investicijskih studija, Studija gospodarske opravdanosti, Studija izvodljivosti, EU projekata itd.), iz raznih gospodarskih grana i industrija (proizvodnja, usluge, turizam, poljoprivreda i dr.). Osnivač je i direktor uspješne konzultantske tvrtke Caetus Business Consulting. Napisao je brojne tekstove i osvrte na temu izrade Poslovnih planova, a u stručnom časopisu „Poduzetnik“ ima svoju kolumnu pod nazivom Mala škola poduzetništva.

Ciljne skupine polaznika: Aktivni poduzetnici, poduzetnici početnici, osobe koje su tek otvorile ili su u postupku otvaranja poduzeća kao i oni koji to planiraju učiniti, konzultanti, projektni menadžeri, financijski menadžeri, direktori mikro, malih i srednjih poduzeća i svi ostali koji se bave bilo kojim oblikom poduzetništva.

Prijavite se na besplatni newsletter!

obavijesti o natječajima i programima za poduzetnike

Koristimo kolačiće u svrhu poboljšanja korisničkog iskustva na stranicama. Ukoliko nastavite koristiti ove stranice, pretpostaviti ćemo da se slažete s  pravilima privatnosti i općim uvjetima poslovanja.