KREDITI ZA PODUZETNIKE / ZASTUPANJE

Usluga krediti za poduzetnike jednako je namijenjena poduzetnicima početnicima odnosno fizičkim osobama sa planom osnivanja poduzeća, kao i aktivnim poslovnim subjektima odnosno poduzećima koja su već prisutna na tržištu. S obzirom na dugogodišnje pozitivno iskustvo u nastupu i komunikaciji sa kreditnim i jamstvenim institucijama u državnom i privatnom vlasništvu (HBOR, HAMAG-BICRO, poslovne banke itd.), za svaki smo projekt u mogućnosti pronaći idealni izvor financiranja i razvijati ga u tom smjeru.

Ovisno o vrsti ulaganja, ponekad je otvorena mogućnost odabira kreditne linije koja najviše odgovara potrebama klijenta/investitora (ili kombinacije više njih), dok je ponekad taj izbor sužen. Svaka kreditna linija ima svoje uvjete i prateću dokumentaciju (unaprijed predviđene obrasce – zahtjeve, izjave, tablice, upitnike i sl.), koje je nužno popuniti na odgovarajući način i sukladno Poslovnom planu/Investicijskoj studiji. Osim toga, nije svaka kreditna linija namijenjena svim poduzetnicima i vrstama ulaganja (neke su linije primjerice namijenjene za investicije a neke za financiranje obrtnih sredstava (tekuće likvidnosti). Nadalje, postoje linije za početnike, mlade, žene, fizičke osobe sa planom osnivanja poduzeća, aktivna poduzeća starija od dvije godine itd.).

Prijavite se na besplatni newsletter!

obavijesti o natječajima i programima za poduzetnike

Koristimo kolačiće u svrhu poboljšanja korisničkog iskustva na stranicama. Ukoliko nastavite koristiti ove stranice, pretpostaviti ćemo da se slažete s  pravilima privatnosti i općim uvjetima poslovanja.