REVITALIZACIJA POSLOVANJA

Revitalizacija poslovanja je usluga prvenstveno namijenjena aktivnim poduzetnicima i poduzećima prisutnim na tržištu određeno vrijeme. S obzirom na dugogodišnje iskustvo i činjenicu da smo do sada uspješno lansirali preko 900 projekata, sa vremenom smo razvili izvrstan osjećaj za pravovremene poslovne poteze koje je potrebno učiniti kako bi dugoročna održivost projekta ostala neupitna.

Naime, kao i ljudski ili bilo koji drugi, tako i život poduzeća ima svoj ciklus koji se sastoji od nekoliko osnovnih faza – rađanje, rast, vrhunac, opadanje i umiranje. Osnovna zadaća vlasnika i/ili menadžera poduzeća i tajna njegovog uspjeha zapravo leži u tome da se faza rasta produži što je više moguće. Drugim riječima, potrebno je odgoditi vrhunac što dulje, a što se najčešće postiže ulaganjima. Osim toga, potrebno je ići u korak sa novim tehnologijama i znanjima te konstantno održavati visoku razinu konkurentnosti na ciljanom tržištu.

Kako bi se to postiglo, služimo se dubinskom analizom dosadašnjeg poslovanja (temeljem financijskih i ostalih pokazatelja) te planiranjem budućeg rasta i razvoja barem u srednjoročnom (nadolazećem) razdoblju. Nužno je detektirati probleme, rizike i „uska grla“ u poslovanju te ponuditi rješenja za njihovo izbjegavanje i/ili ublažavanje. Nakon financijske i ostalih izvršenih analiza poslovanja poduzeća, pristupa se izradi poslovnog elaborata koji sadržava konkretne savjete i metode pomoću kojih je moguće oživiti poslovanje tog poduzeća. Usluga se, prema dogovoru, može proširiti i na osobno savjetovanje vlasnika i/ili menadžera poduzeća usmenim putem (face to face), a njezin krajnji cilj je revitalizacija poslovanja.

Ukoliko kao vlasnik i/ili menadžer poduzeća osjećate određeni zamor u poslovanju, stagnaciju, nedovoljan rast i/ili opadanje poslovanja (manji prihodi, manja dobit, poslovni gubici, nelikvidnost, nemogućnost prodora na tržište, zaostajanje za konkurencijom, nedovoljna vidljivost, smanjenje potražnje za uslugama/proizvodima koje nudite) te ostale probleme u poslovanju, revitalizacija poslovanja je usluga namijenjena upravo vama. Ukoliko se na vrijeme detektiraju navedeni i slični problemi, svakome se poduzeću može pomoći. Dozvolite da pomognemo i vašem. Vaš uspjeh je i naš uspjeh!

Prijavite se na besplatni newsletter!

obavijesti o natječajima i programima za poduzetnike

Koristimo kolačiće u svrhu poboljšanja korisničkog iskustva na stranicama. Ukoliko nastavite koristiti ove stranice, pretpostaviti ćemo da se slažete s  pravilima privatnosti i općim uvjetima poslovanja.